top of page

GYBN Feature (Cuisine) - Quinoa

By Alejandra Duarte (GYBN Peru) & Chef Diego Aguirre

1 September 2022 | Article 5, GYBN Newsletter Vol. 1(1)


This section will feature regional/national/cultural traditions, art, music, cuisines, folklore, tales and beliefs that are passed down through generations, sometimes just orally! For this September 2022 Newsletter we have two Peruvian dishes (one traditional and another a refined one) made from the same indigenous, native ingredient Quinoa – from the Peruvian Andes!



Subscribe to our mailing list to get much more information on regional and national features


549 views

2 Comments


Unknown member
a day ago

Incorporate locations such as Acre, Flora Farms, dordle and Los Tamarindos into your schedule to experience some of the region's most esteemed farm-to-table establishments.

Like

sohbet
Jun 19

Ücretsiz Rastgele Gabile Sohbet Ve Cinsel Sohbet Uygulaması.

Yabancılarla konuşun,arkadaşlar başlayın! Arkadaş bulun, insanların bağlantı yöntemlerini kullanarak dünyanın her yerinden yabancılarla Cinsel Sohbet için rastgele sohbet alternatifini deneyimleyin!

Anonim Gay Sohbet Yeni insanlarla tanışır.Yeni modern Cinsel Sohbet ve Gabile Chat alternatifi dünyayı kapsayan yabancıları bulun.Gerçek insanlarla bağlantı kurun, reklamsız metin ve görüntülü sohbetlerin keyfini çıkarın ve gerçek arkadaşlıklar kurun.


Benzer İlgi Alanlarına Sahip Rastgele Yabancılarla Gabile Sohbet Edin.Sizin sevdiğiniz şeyleri yedi çevrimiçi yabancılarla konuşun, hobileriniz hakkında sohbet edin ve eğlenceli sohbetlerin tadını çıkarın.hepsi tek bir yerden! İlgi alanına göre yeni arkadaşlar edinme artık çok kolay.

Basit ve Eğlenceli Görüntülü Sohbetler.Dünya çapındaki yabancılarla görüntülü sohbetlerin keyfini çıkaran platformumuz, dünyanın her yerinden insanları ayırmak için kolay ve güvenli hale getirmek için tasarlanmıştır.Yeni insanlarla tanışın, arkadaş olun ve…


Like
bottom of page